Interim management.

Doortastend
Ervaren managers die gericht aan de slag gaan
Aan de slag
Sturen op verzuim, verlof en prestaties
Stoppen met brandjes blussen
Verzuim omlaag
Structureel verbeteren
Aandacht voor het team
Samenwerken team

Wat voor opdrachten?

We starten vaak als interim manager bij teams die al langere tijd geen (vaste) manager hebben. Bijvoorbeeld omdat de vacature lastig in te vullen is, of juist omdat er veel wisselingen zijn geweest. Er speelt veel in deze teams, meestal is het verzuim hoog en heeft het team weinig aandacht en structuur gekend.

In dit soort situaties zijn wij op ons best en zorgen we ervoor dat het team vooral gaat doen, waar ze goed in zijn!

Lean management interim

Onze aanpak 

We starten altijd door onszelf aan het team uitgebreid voor te stellen en met iedereen persoonlijk kennis te maken. We vinden het belangrijk om te horen wat het team nodig heeft van een manager. Ook maken we een analyse van de processen, belangrijke cijfers zoals verzuim en zijn we veel te vinden op de afdeling. Samen met de opdrachtgever bepalen we dan waar de prioriteiten liggen.

SIPOC

In welke organisaties?

Wij werken met name in dienstverlenende organisaties, zoals ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, overheden en zakelijke dienstverlening. Bijvoorbeeld op een verpleegafdeling, HR-afdeling, klantenservice of administratieve afdeling. In een persoonlijk gesprek verkennen we graag samen met jullie de mogelijkheden.

Interim opdracht Roos

Recente opdrachten

Manager backoffice
Manager HR
Manager psychiatrie
Manager frontoffice
Manager polikliniek
Manager OK
Locatie

We werken voor organisaties in het hele land. Daarbij kijken we naar de reisduur in het kader van onze CO2 uitstoot. Eventueel denken we met je mee of we iemand in ons netwerk hebben die meer uit de regio komt.

Periode

Als interim manager zijn we inzetbaar voor een periode van minimaal drie maanden tot bij voorkeur maximaal negen maanden. We hebben altijd als doel om een vaste manager te vinden die goed bij het team past.

Ervaring

Al onze interim managers hebben ruime ervaring, ook als projectmanager en trainer. We zijn allemaal lean six sigma en scrum gecertificeerd.

Tarieven

Neem voor een offerte contact met ons op. Ieder traject is uiteindelijk maatwerk, dat we samen vormgeven. Tarieven zijn afhankelijk van de inzet en de duur van de opdracht.

Contact Lean People Roos en Suzanne

Meer weten?

Neem contact op met Roos of Suzanne om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen van onze opdrachtgevers.

Lean People heeft bij ons het instroomproces met het team helder in kaart gebracht, volledig geanalyseerd en praktische verbetervoorstellen gedaan. Het samenwerken ervaar ik met mijn team als superfijn, collega’s waren enthousiast en ze weten iedereen goed te betrekken. Dit project heeft ertoe geleid dat wij nog meer zijn gaan samenwerken met Lean People.

Lisa de Boer

Lisa de Boer
Manager HR Support bij Erasmus MC

Op Trajectum College was het nodig om een aantal belangrijke processen en structuren binnen de school visueel te maken. Lean People heeft ons daar geweldig bij geholpen. Laagdrempelig contact, daadkrachtig en professioneel handelen met een flinke dosis humor. Haar (lean) werkwijze geeft veel inzicht. Met zeer bruikbare producten als uitkomst. Aanrader voor elke school!

Jiska van der Weijden

Jiska van der Weijden
Teammanager bij Nuovo Scholen

Ook interessant.

Alle artikelen bekijken
Samenwerken en presteren
Samenwerken en presteren

Goede samenwerking is essentieel voor het verbeteren van processen. Daarom is het belangrijk je ook te richten op de onderlinge verhoudingen in een team. De piramide van Lencioni is een praktisch model dat helpt om de juiste stappen te zetten.

Een goede projectdoelstelling
Een goede projectdoelstelling

Een SMART-geformuleerde projectdoelstelling zorgt ervoor dat je houvast en richting hebt in een project. Hierdoor wordt het makkelijker om resultaten op te leveren omdat het voor de opdrachtgever, projectleider en het team duidelijk is wat er in het project moet gebeuren.

Gemba walk
Gemba walk

In dit artikel leggen we je in zeven stappen uit hoe je een gemba walk doet. Op deze manier doorloop je het proces, ontdek je wat er wel en niet goed gaat en kun je meteen aan de slag met verbeteren.

Alle artikelen bekijken