Bewegin.

Traineeship
Training
Zakelijke dienstverlening

Bewegin bevrijdt talent. Starters op de arbeidsmarkt bieden zij een vernieuwend traineeship met uitdagend werk, ruim 40 trainingen en intensieve begeleiding.

Hele team
Meerdere dagen
Doorlopend
Utrecht, Nederland
Logo Bewegin referentie

In het kort.

Bewegin biedt een programma van twee jaar voor starters op de arbeidsmarkt. In dit traineeship krijgen de talenten hun eigen talenregisseur en gaan ze aan de slag met uitdagende opdrachten bij bijvoorbeeld woningcorporaties.

Het opleidingsprogramma bestaat uit ruim 40 trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling en sturing & projectmanagement. In het laatste half jaar kiezen de talenten zelf waar ze zich verder in willen ontwikkelen.

Onze aanpak.

Lean People en Bewegin zijn partners van het eerste uur. Dat betekent dat we een hele fijne en intensieve band hebben met elkaar. Naast dat we verschillende trainingen geven, zoals lean, scrum en processen basis & gevorderd, sparren we ook regelmatig met elkaar en denken we mee over de ontwikkeling binnen beide bedrijven.

1. Opleiden

We leiden de talenten op zodat ze direct de kennis kunnen toepassen in de opdrachten die ze doen.

2. Ontwikkelen

Samen kijken we welke ontwikkelbehoefte ze hebben op het vlak van proces- en projectmanagement.

3. Meedenken en sparren

Ook na een training zijn we bereikbaar om te sparren, bijvoorbeeld over de toepassing van tools in de praktijk.

Meer weten?

Neem contact op met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden binnen een traineeship.

Kom in contact

Het resultaat.

We leiden de talenten op tot scherpe procesverbeteraars, bijvoorbeeld door de kennis uit de yellow belt te combineren met de theorie van de procestrainingen. Zo leren ze tools toepassen in projecten en flowcharts en RASCI-modellen uitwerken om taken en verantwoordelijkheden goed te documenteren.

Persoonlijk

We kennen alle collega's en talenten van Bewegin.

Samen

Samen leiden we de talenten op voor de toekomst.

Plezier

De diepte in op eigen casuïstiek en projecten.

“We waren ooit op zoek naar een echte partner in het opleiden en ontwikkelen van onze talenten en die hebben we zeker gevonden. De band tussen Lean People en Bewegin is een soort vriendschap geworden waarin we echt het beste in elkaar naar boven halen.”

- Martijn van der Weijden, Partner Bewegin

Geïnteresseerd geraakt?

Bel ons gerust als je vragen hebt over deze aanpak. Ook aan de slag in jouw organisatie? We komen graag kennismaken om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen!

Yes, dat wil ik!