Innovatie start door anders naar diensten of producten te kijken. We gebruiken hiervoor het perspectief van de ‘eindgebruiker’. Dat kunnen klanten zijn, maar bijvoorbeeld ook andere afdelingen of organisaties waar je mee samenwerkt. Een vernieuwing is pas geslaagd als deze groep er blij van wordt. Dat kan een grote, soms digitale innovatie zijn, maar ook een kleinere innovatieve doorontwikkeling van je huidige werkwijze. Met creatief denken over diensten en producten kun je ontzettend veel winst behalen. In deze training leren wij je hoe je succesvol kunt innoveren.
Deze training is geschikt voor iedereen die op een andere manier naar bestaande problemen wil leren kijken. “Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg.” De huidige tijd vraagt meer dan ooit om creativiteit. Door de design thinking principes toe te passen, leer je om creatief te denken.
Leer meer over de geschiedenis van design thinking en wat de verschillen zijn tussen service design thinking en design science design
We leggen je uit welke fasen er zijn binnen het design thinking proces om te komen tot succesvolle innovaties.
We delen onze tips, tricks en ervaring met je zodat je voorbereid aan de slag kunt in jouw eigen organisatie.
Hulp nodig bij het maken van een goede keuze? Wij denken graag met je mee!
Mail, app of bel met een van ons!
Kom in contactWe geven de training design thinking alleen in company momenteel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
De training duurt ongeveer zes uur. In overleg stemmen we met elkaar af hoe laat jullie willen beginnen.
Je sluit de training af met een certificaat van deelname.
Neem contact met ons op voor een mooi voorstel op maat!
Goede samenwerking is essentieel voor het verbeteren van processen. Daarom is het belangrijk je ook te richten op de onderlinge verhoudingen in een team. De piramide van Lencioni is een praktisch model dat helpt om de juiste stappen te zetten.
Een SMART-geformuleerde projectdoelstelling zorgt ervoor dat je houvast en richting hebt in een project. Hierdoor wordt het makkelijker om resultaten op te leveren omdat het voor de opdrachtgever, projectleider en het team duidelijk is wat er in het project moet gebeuren.
In dit artikel leggen we je in zeven stappen uit hoe je een gemba walk doet. Op deze manier doorloop je het proces, ontdek je wat er wel en niet goed gaat en kun je meteen aan de slag met verbeteren.