Werken bij

Ben jij onze

toekomstige collega?

werken bij

Werken bij Lean People

Bij Lean People leer je zorgorganisaties slim (samen)werken. Dat doe je in de rol van projectleider, interim manager en trainer. Die laatste rol vervul je trouwens soms ook in niet-zorgorganisaties. Lean People heeft veel ervaring in verschillende ziekenhuizen en andere zorgorganisaties, zoals huisartsenpraktijken, de VVT en brancheorganisaties. Af en toe werk je ook buiten de zorg, om in een andere branche ervaring op te doen.

We 💛 organisaties slimmer inrichten!

Al onze collega’s hebben ervaring of affiniteit met processen verbeteren. Dat doen we veel in de zorg, dus het is handig als jij dit ook interessant vindt. Vanuit je ervaring heb je bijvoorbeeld wel eens gezien of meegemaakt dat de zorg gewoon altijd beter kan. Het lijkt je leuk je steentje bij te dragen en dingen te verbeteren. Soms is dat net wat makkelijker als je er van een afstand naar kan kijken, zoals in ons werk.

Onze aanpak is persoonlijk, praktisch, resultaatgericht en inspirerend. Daarbij mixen we verschillende elementen uit bijvoorbeeld lean en scrum, met gewoon gezond verstand, wat creativiteit én veel ervaring. Als je bij Lean People werkt, doe je veel interessante opdrachten en projecten, waarbij je altijd samenwerkt met mensen uit de organisatie. Zo tref je dus geregeld artsen, managers, verpleegkundigen, HR-adviseurs of administratief medewerkers.

Met deze informatie breng je werkzaamheden in kaart en kom je beter tot te kern om processen te optimaliseren. In sommige opdrachten is dit in afgebakende sessies, bij andere opdrachten zit je een langere periode op een opdracht.

#gewoonaltijdbeter wordt bij Lean People overal op toegepast. Onze kernwaarden helpen hierbij. Klik hier om meer te lezen!

Trots op onze opdrachten

Lean People heeft vaak langere samenwerkingen met een klant, je werkt dus soms langer bij één opdrachtgever gedurende verschillende opdrachten. Hier zijn we trots op! Op onze casepagina’s kan je meer lezen over wat de opdrachten concreet inhouden.

werken bij

Trainingen van Lean People: als het leuk is, leer je meer

Als collega bij Lean People geef je ook vaak trainingen, zowel in company (bij de klant) als open inschrijving (bij ons op kantoor). Hierdoor tref je veel verschillende deelnemers, in verschillende functies en rollen. De trainingen die je gaat geven zijn onder andere de lean six sigma belts en scrum.

Wij geloven dat een leuke training ervoor zorgt dat je iets beter onthoudt. Als het leuk is, leer je meer! Onze trainingen zijn dus zorgvuldig ingericht en opgebouwd, waarbij je leert rekening houden met didactische technieken. Dit betekent dat je gebruik maakt van veel werkvormen (theorie toepassen is key), deelnemers onder jouw begeleiding al zelf aan de slag gaan met projecten en vooral #nopowerpoint. Bij ons geen saaie, lange slideshows, maar flipovers met tekeningen en een goed opgebouwd verhaal. Je onderbouwt je verhaal met veel voorbeelden uit onze eigen praktijk. In het begin word je hierbij natuurlijk geholpen door collega’s.

We merken dat je een betere projectleider en leidinggevende bent, als je ook ervaring op doet als trainer. Daarnaast ben je een betere trainer, als je voorbeelden kan geven uit je eigen ervaring. Werken bij Lean People betekent dus dat je vaak voor groepen staat.

PDCA cyclus

Werken in & werken aan Lean People

Naast werken bij onze opdrachtgevers, werk je ook met elkaar aan het bedrijf. We hebben allerlei verschillende interne rollen binnen Lean People. Iedere collega neemt na de onboarding zo’n rol op zich.

Dit varieert van het werven, selecteren en inwerken van nieuwe collega’s, zorgen voor leuke externe trainingen voor het team, tot het organiseren van teamuitjes. Wat jij leuk vindt en waar je denkt dat jouw kracht ligt. Misschien ben jij wel goed in het maken van foto’s en filmpjes en ga je ons marketingteam ondersteunen. Of heb je een groot netwerken en lijkt sales je interessant?

Er is veel mogelijk! Je verdeelt binnen Lean People verantwoordelijkheden onderling en je hebt een belangrijk aandeel in de ontwikkeling en groei van het bedrijf. We snappen ook dat je dit niet naast een 40-urige werkweek kan doen, dus werk je bij Lean People maximaal vier dagen per week bij de klant. De vrijdag is onze kantoordag, met veel ruimte voor de rollen, werkoverleggen en gezelligheid in de vorm van uitgebreide lunches en borrels (soms met discolamp).

Ruben: “Een werkweek bij Lean People is nooit saai of eentonig: de ene dag geef je een training in Utrecht, de volgende dag stap je vroeg in de auto om een project te leiden bij een opdrachtgever. Met een rol brown paper onder je arm en een tas vol Post-its, stap je ziekenhuizen, huisartsenpraktijken of andere organisaties binnen”

De werkweek van Willemijn

Het is misschien lastig voor te stellen hoe een gemiddelde werkweek bij Lean People er uit ziet. Om het wat makkelijker voor je te maken, kan je hier meekijken in de werkweek van Willemijn. 

werken bij
Karlijn: “Je krijgt bij Lean People meteen veel verantwoordelijkheid. Er is altijd tijd voor overleg met een Lean People collega, waardoor je niet in het diepe wordt gegooid, maar op een prettige manier de sprong in het diepe maakt”.

Fun!

Last maar zeker not least: je vindt bij Lean People genoeg tijd voor ontspanning en teambuilding tijdens onze gezellige vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en sportdagen. Bijvoorbeeld een escaperoom, padeltoernooi, de jaarlijkse kerstlunch en familiedag.

Enthousiast geworden? Bekijk hier onze vacatures! 

Vacature Junior consultant

Bekijk vacature

Vacature Medior consultant

Bekijk vacature

Meer weten? Bel Willemijn!

Willemijn werkt als consultant bij Lean People. Zij kan je meer vertellen over de functie en informatie geven over hoe je kan solliciteren

Bel Willemijn