Interim management.

Doortastend
Ervaren managers die gericht aan de slag gaan
Aan de slag
Sturen op verzuim, verlof en prestaties
Stoppen met brandjes blussen
Verzuim omlaag
Structureel verbeteren
Aandacht voor het team
Samenwerken team interim management

Wat voor opdrachten?

We starten vaak met interim management in de zorg bij teams die al langere tijd geen (vaste) manager hebben. Bijvoorbeeld omdat de vacature lastig in te vullen is, of juist omdat er veel wisselingen zijn geweest. Er speelt veel in deze teams, meestal is het verzuim hoog en heeft het team weinig aandacht en structuur gekend.

In dit soort situaties zijn wij op ons best en zorgen we ervoor dat het team vooral gaat doen, waar ze goed in zijn!

Lean projectmanagement

Onze aanpak 

We starten met interim management door onszelf altijd uitgebreid aan het team voor te stellen en met iedereen persoonlijk kennis te maken. We vinden het belangrijk om te horen wat het team nodig heeft van een manager. Ook maken we een analyse van de processen, belangrijke cijfers zoals verzuim en zijn we veel te vinden op de afdeling. Samen met de opdrachtgever bepalen we dan waar de prioriteiten liggen.

Interim management team diensten

In welke organisaties?

Wij werken in de zorg, in bijvoorbeeld ziekenhuizen, de VV&T of grote eerstelijnspraktijken. Bijvoorbeeld op een verpleegafdeling, de OK, de HR-afdeling, klantenservice of administratieve afdeling. We kennen de zorgsector als geen ander, spreken de taal en hebben een groot netwerk om met jullie mee te denken hoe de interim functie het beste ingevuld kan worden als wij vertrekken.

In een persoonlijk gesprek verkennen we graag samen met jullie de mogelijkheden.

Interim manager Roos diensten

Recente opdrachten

Teamleider kinder-IC
Lees meer
Manager HR
Manager psychiatrie
Lees meer
Teamleider frontoffice apotheek
Manager polikliniek
Manager OK
Lees meer
Manager backoffice ziekenhuisapotheek
Teamleider apotheek
Lees meer
Manager personeelsadministratie
Manager kinderthoraxcentrum
Interim manager polikliniek
Lees meer
Verbeterstructuur OK
Lees meer
Verbeterprogramma HR
Lees meer
Scrum coach
Projectleider verloskunde
Projectleider OK logistiek
Locatie

We werken voor zorgorganisaties in bijna het hele land. Daarbij kijken we naar de reisduur in het kader van onze CO2 uitstoot. Eventueel denken we met je mee of we iemand in ons netwerk hebben die meer uit de regio komt.

Periode

Als interim manager zijn we inzetbaar voor een periode van minimaal drie maanden tot een langere periode. We hebben altijd als doel om een vaste manager te vinden die goed bij het team past.

Ervaring

Al onze interim managers hebben ruime ervaring in de zorg, ook als projectmanager en trainer. We zijn allemaal lean six sigma en scrum gecertificeerd.

Tarieven

Neem voor een offerte contact met ons op. Ieder traject is uiteindelijk maatwerk, dat we samen vormgeven. Tarieven zijn afhankelijk van de inzet en de duur van de opdracht.

Interim management

Meer weten over interim management?

Neem contact op met Roos of Suzanne om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen van onze opdrachtgevers.

Lean People heeft bij ons het instroomproces met het team helder in kaart gebracht, volledig geanalyseerd en practische verbetervoorstellen gedaan. Het samenwerken ervaar ik met mijn team als superfijn, collega’s waren enthousiast en ze weten iedereen goed te betrekken. Dit project heeft ertoe geleid dat wij nog meer zijn gaan samenwerken met Lean People.

Lisa de Boer

Lisa de Boer
Manager HR Support bij Erasmus MC

Op Trajectum College was het nodig om een aantal belangrijke processen en structuren binnen de school visueel te maken. Lean People heeft ons daar geweldig bij geholpen. Laagdrempelig contact, daadkrachtig en professioneel handelen met een flinke dosis humor. Haar (lean) werkwijze geeft veel inzicht. Met zeer bruikbare producten als uitkomst. Aanrader voor elke school!

Jiska van der Weijden

Jiska van der Weijden
Teammanager bij Nuovo Scholen

Ook interessant.

Alle artikelen bekijken
De kwaliteiten van een succesvolle projectmanager
De kwaliteiten van een succesvolle projectmanager

Een goede projectmanager leidt meestal grote projecten waar meerdere subprojecten onder vallen. Een leuke en uitdagende rol! Wat is er nodig om deze rol goed uit te voeren?

Optimaliseer de waardestroom met makigami
Optimaliseer de waardestroom met makigami

Makigami is een vorm van waardestroomanalyse, specifiek ontworpen om inzicht te geven in de stroom van werk en informatie. Je brengt het huidige proces in kaart en analyseert waar knelpunten zitten.

Visgraatdiagram in de zorg: zo gebruik je deze waardevolle tool
Visgraatdiagram in de zorg: zo gebruik je deze waardevolle tool

Een visgraatdiagram, ook bekend als Ishikawa, klinkt misschien als een exotisch Japans gerecht. Maar net als alle andere (soms gekke) lean termen, is het een handige tool om tot een oorzaakanalyse te komen.

Alle artikelen bekijken