Recente opdrachten.

Kliniek Psychiatrie

Erasmus MC Psychiatrie

Interimmanagement
Zorg

Als interim manager aan de slag binnen de Psychiatrie? Ook dat doen we bij Lean People! Roos was een half jaar leidinggevende van een ontzettend leuk team en ging aan de slag met het verzuim, de formatie en de bedbezetting.

Lees verder
Trajectum college

Trajectum College

Onderwijs
Projectmanagement

Lean werken in het onderwijs, dat kan zeker! Veel processen, zoals in-, door- en uitstroom van leerlingen of de begeleiding en het bieden van extra ondersteuning, zijn zeer geschikt om vanuit lean perspectief te verbeteren. Lees hier hoe we dat bij Trajectum hebben aangepakt.

Lees verder
Pouwer College

Pouwer College

Onderwijs
Projectmanagement

Op Pouwer College liep alles al goed. Toch wilde het MT een volgende stap zetten en met een team van docenten passend onderwijs en leerlingbegeleiding verder vormgeven. Wij hebben samen met het team op een visuele manier processen uitgewerkt en verbeterd.

Lees verder
Erasmus MC

Erasmus MC HR

HR
Projectmanagement
Zorg

HR-processen zijn ontzettend geschikt om met de lean methode te verbeteren. In het Erasmus MC hebben we het indiensttredingsproces van nieuwe medewerkers geanalyseerd zodat het minder foutgevoelig is en daardoor veel sneller verloopt.

Lees verder
Kessler Stichting

Kessler Stichting

HR
Projectmanagement
Zorg

De Kessler Stichting is een Haagse organisatie voor maatschappelijke opvang. Het verloop van medewerkers was dusdanig hoog, dat het MT graag het tij wilde keren. We hebben samen met (oud-)medewerkers gekeken hoe het onboardingproces het beste ingericht kon worden, zodat medewerkers goed worden ingewerkt en zich verbonden voelen met de organisatie.

Lees verder
Bewegin training

Bewegin

Traineeship
Training
Zakelijke dienstverlening

Bewegin is een van onze eerste partners waar we al jarenlang heel fijn mee samenwerken. We geven verschillende trainingen binnen hun traineeship zoals scrum, lean en procesmanagement. Ook denken we mee in projecten en sparren de talenten regelmatig met ons.

Lees verder