Over ons

Wij zijn Lean People.

Gewoon altijd beter

Gewoon altijd beter.

Een simpele zin, maar voor ons is het de basis van alles wat we doen. Wij zijn er voor organisaties die het beste willen voor hun klanten én medewerkers. ‘Gewoon’ omdat we dat heel normaal vinden. ‘Altijd’ omdat iedere dag een stap zetten, heel effectief is. En ‘beter’ omdat we altijd kijken hoe het nog beter kan! Daar worden wij enthousiast van en dat brengen we over bij onze opdrachtgevers. Dat doen we in de rol van interimmanager, projectleider en trainer.

Resultaatgericht

We bepalen samen het gewenste resultaat.

Praktisch

Direct aan de slag: meteen doen, wat meteen kan.

Inspirerend

Een vernieuwende aanpak: visueel, actief en betrokken.

Persoonlijk

En ja: je krijgt ons erbij, the full package ;)

Onze stijl.

Ons logo is een vierkant en staat symbool voor de organisaties waar wij werken. Organisaties die wel willen verbeteren, maar niet goed weten hoe óf te weinig slagkracht hebben om te beginnen. Wij brengen deze organisaties in beweging en kantelen het vierkant naar de herkenbare Lean People ruit.

De kleur geel staat voor energie, een nieuw begin. Deze kleur stimuleert het denkproces. Geel geeft focus en doelgerichtheid. Deze vrolijke energie nemen we mee in organisaties en verspreiden we door onze manier van werken. In 2022 hebben we onze kleur geel nog een tikkie aangepast, nu nog iets frisser en vernieuwender dan voorheen.

Het mozaïek dat te zien is als overlay op sommige foto’s, is opgebouwd uit verschillende elementen die je in processen tegenkomt zoals voorraad en beweging. Dingen waar wij graag mee aan de slag gaan, om processen te verbeteren. Het raster met de verschillende lijnen daartussen verwijst naar onze analytische blik, die we combineren met creativiteit en energie om in beweging te komen!

Gewoon altijd beter kwaliteitscertificering

Kwaliteit, ook gewoon altijd beter

Dingen in één keer goed doen, dat vinden wij kwaliteit. Daarnaast zijn we als organisatie geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS) en Cardiff University. We hebben hiervoor regelmatig een heraccreditatie om onze deelnemers officieel te certificeren. Zelf zorgen we ook voor onze eigen ontwikkeling, door het volgen van trainingen, intervisie en het voorlopen in relevante ontwikkelingen. We dagen elkaar uit om de beste te zijn: gewoon altijd beter.

Meer over certificering

Dit is wie wij zijn.

Bij Lean People werken we in verschillende rollen, omdat we vinden dat je een betere projectleider bent, als je ook training geeft. En dat een goede interimmanager ook verstand heeft van processen, veranderkunde en werkvormen om als team optimaal samen te werken.

We zijn veelzijdig inzetbaar in verschillende rollen, maar specialisten in wat we doen. Meer weten over ons team?

Meer weten over werken bij Lean People?

Klik hier!