Certificering

Accreditatie

certificering.

Inschrijfformulier Agile Scrum

LCS & Cardiff University.

Lean People is geaccrediteerd door het Lean Competency System en Cardiff University. Het LCS is een internationaal erkende certificering voor organisaties die lean six sigma trainingen geven. Een LCS accreditatie  betekent dat je als deelnemer verzekerd bent van de hoogste kwaliteitstandaard op het gebied van lean six sigma trainingen. We leren je op een mensgerichte manier aan de slag te gaan met continu verbeteren en focussen op de praktische toepassing ervan. Het certificaat dat je na de training van ons ontvangt, geven we uit namens het LCS & Cardiff University. Je kunt je hiermee officieel op de website registreren.

Gewoon altijd beter kwaliteitscertificering

Niveaus van certificering.

Om een LCS certificaat te behalen zal je moeten aantonen dat je kennis op het gewenste niveau is. Het LCS kent anders dan de belt structuur verschillende niveaus:

  • LCS niveau 1a: awareness (alleen theorie)
  • LCS niveau 1b: diagnosis & analysis (theorie en praktijk)
  • LCS niveau 1c: improvement & implementation (theorie en praktijk)

Niveau 1a is vergelijkbaar met een yellow belt en niveau 1b met een green belt. Niveau 1c neigt al naar het niveau van een black belt, maar deze kun je bij ons na het afronden van de green belt training behalen. Hieronder lees je wat je voor het behalen van de verschillende certificeringen moet doen.

1A Awareness

Je weet wat lean is en waar het vandaan komt. Je kunt verspillingen herkennen. Voor het behalen van dit niveau maak je alleen een theorie examen.

1B Diagnosis & Analysis

Je past lean toe en kunt een probleem goed in kaart brengen en analyseren. Naast de examens voer je de eerste drie fasen van een verbeterproject uit.

1C Implementation

Je kunt een volledig proces analyseren en verbeteren. Naast de examens maak je aantoonbaar dat je een verbeterproject hebt afgerond.

Inschrijfformulier Agile Scrum

Praktijkopdracht & examens

In de training ga je met een eigen proces aan de slag. Dit is in eerste instantie bedoeld om te oefenen. Als je je praktijkcertificering wil behalen vragen we het volgende van je:

Het verbeteren van een proces duurt langer dan de training zelf, dat is geen probleem. Voor certificering moet je aantonen wat je wanneer gedaan hebt. Hiervoor geven we je een projectlog om in te vullen. De theorie examens maak je op onze online leeromgeving op een moment dat het jou goed uitkomt.

Meteen zin om een training te volgen?

Dat snappen we!